Camialestrinxeres.

21.mai.2016

Aramunt

millaverticald’Areu.

11.jun.2016

Àreu

LaRibalera.

19.jun.2016

Tírvia

UTVallsd’Àneu.

2 i 3.jul.2016

Esterri d'Àneu

Vertical Cabanera.

10.jul.2016

Capdella

Presentació

CINQUENA EDICIÓ DE LA LLIGA CORREPALLARS 2016

Fruit de l’ inquietud, la il·lusió que tenim per el nostre país, les nostres comarques i juntament amb la passió per les curses de Muntanya rau aquest projecte en comú dels organitzadors d’algunes de les diferents curses que és realitzen en les comarques dels nostres Pallars.

Juntament amb la col·laboració dels Ajuntaments, de la Diputació de Lleida, els Consells Comarcals dels Pallars Jussà i Sobirà i el Consell Esportiu del Pallars Jussà, sense els quals aquest projecte esportiu, cultural i muntanyenc no hagués estat possible.

La primera edició, el 2012, vam engegar el projecte amb 5 curses. Cinc curses el primer any, el primer, el més difícil, volíem créixer poc a poc, fen les coses amb il·lusió i sense morir d’èxit.

Aquest any arribem a la cinquena edició, amb 5 curses. Hem aconseguit que hi hagi un relleu en les curses que formaran el Correpallars, fomentant l’alternança any per any i fent-ho més atractiu pel corredor.

Primera cita a Aramunt en el cor del Pallars Jussà; el  dia 21 de Maig, municipi on iniciarem el Correpallars amb Camí a les Trinxeres organitzada pel Club d’Esquí de la Pobla de Segur, un recorregut de 17km per muntanyes i turons plens d’història, zona de cruentes batalles durant la Guerra Civil. 

Ara toca pujar cap al Pallars Sobirà i les seves altes muntanyes pirinenques. Què millor que fer cap a Àreu per pujar el mític Monteixo, en la Milla Vertical d’Àreu el proper dia 11 de Juny.

Sense moure’ns de la vall, en pocs dies visitarem la Ribalera a mans de l’Agrupació Excursionista de Catalunya. Camins de Muntanya, corriols i pistes forestals dels termes de Tírvia, Araós, Burg, Farrera i Os de Civís. Tírvia; el 19 de juny.

Rés millor per acabar l’estage al Sobirà que trobar-nos el cap de setmana del 2 i 3 de Juliol a Esterri per córrer una de les tres modalitats del la U.T.Valls d’Àneu, els més resistents faran la Ultra, els més valents la Marató i els més ràpids la mitja marató. Que triareu?

L’última cursa tornarem cap al Pallars Jussà, per visitar la Vall Fosca. Al peu del Montsent trobem el poble de Capdella lloc on és donarà la sortida el dia 10 de Juliol la VII Vertical Cabanera, un repte de 1463 m de desnivell en tan sols 5200 m de distància.

Una vegada finalitzada l’ultima cursa també finalitzarà la Cinquena edició del Correpallars, caminant o corrent, haurem format part dels camins del Pallars i com a compensació d’aquesta gesta farem entrega dels trofeus dels nostres corredors i entrega de l’obsequi exclusiu pels finishers de 5 curses, ja hagi sigut corrent o caminant. Tot això el diumenge 10 de Juliol al Plà de Tuberies de Sallente. Us hi esperem!

Agrair moltíssim a tots els corredors i caminadors de la edició passada i en especial als 69 finishers del quart Correpallars, sense vosaltres això no s’hagués aconseguit.

Amb la incorporació de noves curses i la continuïtat de les anteriors intentarem organitzar i millorar la diversificació donant a conèixer més els nostres camins, paisatges i racons dels Pallars.

Sense més, esperem la emergent participació i fidelitat, en finalitzar aquesta aventura la vostra satisfacció i alegria per tal d’haver aconseguit aquest repte. Us desitgem salut i forces per tal de recórrer aquestes magnífiques muntanyes.

Us saluda atentament, la Comissió de la Lliga Pallaresa de Curses de Muntanya.

Organitzadors

  • Club d'Esquí Pobla de Segur
  • marca_cepj

Entitats

  • ara_lleida_diputacio_lleida-peq
  • Consell Comarcal del Pallars Jussà
  • Consell Comarcal del Pallars Sobirà

Patrocinadors

  • Tuga Active Wear
  • logo-alegret

© CEPS, 2018 - Web dissenyada per Jambuling - Gestionat amb WordPress